Despre noi

' TEXER SERVICE COMPANY' are o istorie de aproape 30 de ani in domeniul acordarii suportului tehnic pentru : copiatoare, imprimante, scanner-e, fax-uri, imprimante multifunctionale.

Aria noastra de acoperire cuprinde toate judetele din Moldova ( Bacau sediul central) , iar inginerii de service sunt localizati in patru puncte de lucru de unde se deplaseaza conform instructiunilor primite la sediile beneficiarilor.

Procesele din firma sunt documentate si adaptate cerintelor clientilor si noilor tendinte din domeniu. Avem propiul sistem de management al calitatii construit pe baza normelor ISO:9001, editia 2015.

Inginerii sunt scolarizati de catre producatorii echipamentelor, au acces la bazele de date tehnice si sunt dotati in vederea asigurarii mobilitatii : autoturism, laptop, scule specifice.

Partenerii nostri traditionali sunt : XEROX, LEXMARK, HP, RICOH, CANON. Cu toti acestia avem contracte de colaborare/autorizare si ne este permis accesul la canalele de aprovizionare pentru piese, materiale consumabile, echipamente.

Va multumim pentru interes si asteptam solicitarile dvs.

Echipa ‘ TEXER SERVICE COMPANY’.